Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

  

  

Η Co. τσαντών Xintaixing Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2009. Είναι μια επαγγελματική ανάπτυξη ενσωμάτωσης κατασκευαστών, μια Ε&Α, μια παραγωγή και πωλήσεις. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη Hongyuanlong, κωμόπολη Henggang, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, με την κατάλληλη μεταφορά!
Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες όλα τα είδη μοντέρνων τσαντών μαμών, τσαντών τέφρας τσιγάρων (περιβαλλοντικό ταξίδι), συσκευάζοντας εξαρτημάτων VR, καλλυντικών τσαντών (διάφορα εμπορικά σήματα), σακιδίων πλάτης, τσαντών καμβά, και όλων των ειδών ραψίματος των συσκευάζοντας προϊόντων!

Προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις των πελατών μας, η επιχείρηση έχει μια επαγγελματική ομάδα παραγωγής που απαιτεί αυστηρά τον ποιοτικό έλεγχο.
Έχουμε δοκιμάσει το προσωπικό που μπορεί να συζητήσει τις απαιτήσεις πελατών ανά πάσα στιγμή και να εξασφαλίσει ότι τα δείγματα των πελατών τελειοποιούνται έως ότου ικανοποιούν οι πελάτες!
Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εισαγάγει μια σειρά προηγμένου εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των Τύπων σωλήνων, συσκευάζοντας thermoforming μηχανές σακακιών VR, ράβοντας μηχανές υψηλών σημείων, ανιχνευτές βελόνων, μηχανές επιθεώρησης υψηλής τεχνολογίας, και ούτω καθεξής.
Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες όλα τα είδη μοντέρνων τσαντών μαμών, τσαντών τέφρας τσιγάρων (περιβαλλοντικό ταξίδι), συσκευάζοντας εξαρτημάτων VR, καλλυντικών τσαντών (διάφορα εμπορικά σήματα), σακιδίων πλάτης, τσαντών καμβά, και όλων των ειδών ραψίματος των συσκευάζοντας προϊόντων!

Ο σκοπός των φιλοξενουμένων είναι η υπηρεσία μας!

Ιστορία

Αυτό είναι Co. ΕΠΕ προϊόντων Shenzhen xintaixin συσκευάζοντας στην κατασκευή των τσαντών και τη συσκευασία των προϊόντων για πάνω από 10 έτη, και με πάνω από 6 έτη εμπειρίας εξαγωγής.

Προκειμένου να ταιριαχτεί με η απαίτηση των παλαιών πελατών μας έπειτα επεκτείνουμε τη γραμμή προϊόντων μας στο δώρο και vr τα εξαρτήματα κ.λπ.

Υπηρεσία

  Το Xintaixin όπως πάντα να προσπαθήσει να προσφέρει τα πιό ειδικευμένα προϊόντα και τις επαγγελματικές υπηρεσίες σε περισσότερους πελάτες από σε όλο τον κόσμο. Το seivice OEM&ODM είναι διαθέσιμο. Το σχέδιο συνήθειας, λογότυπο συνήθειας, συνήθεια packagign είναι θερμά ευπρόσδεκτο!

 

Η ομάδα μας

Η Co. τσαντών Xintaixing Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2009. Είναι μια επαγγελματική ανάπτυξη ενσωμάτωσης κατασκευαστών, μια Ε&Α, μια παραγωγή και πωλήσεις. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη Hongyuanlong, κωμόπολη Henggang, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, με την κατάλληλη μεταφορά! Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες όλα τα είδη μοντέρνων τσαντών μαμών, τσαντών τέφρας τσιγάρων (περιβαλλοντικό ταξίδι), συσκευάζοντας εξαρτημάτων VR, καλλυντικών τσαντών (διάφορα εμπορικά σήματα), σακιδίων πλάτης, τσαντών καμβά, και όλων των ειδών ραψίματος των συσκευάζοντας προϊόντων! Προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις των πελατών μας, η επιχείρηση έχει μια επαγγελματική ομάδα παραγωγής που απαιτεί αυστηρά τον ποιοτικό έλεγχο. Έχουμε δοκιμάσει το προσωπικό που μπορεί να συζητήσει τις απαιτήσεις πελατών ανά πάσα στιγμή και να εξασφαλίσει ότι τα δείγματα των πελατών τελειοποιούνται έως ότου ικανοποιούν οι πελάτες! Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εισαγάγει μια σειρά προηγμένου εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των Τύπων σωλήνων, συσκευάζοντας thermoforming μηχανές σακακιών VR, ράβοντας μηχανές υψηλών σημείων, ανιχνευτές βελόνων, μηχανές επιθεώρησης υψηλής τεχνολογίας, και ούτω καθεξής. Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες όλα τα είδη μοντέρνων τσαντών μαμών, τσαντών τέφρας τσιγάρων (περιβαλλοντικό ταξίδι), συσκευάζοντας εξαρτημάτων VR, καλλυντικών τσαντών (διάφορα εμπορικά σήματα), σακιδίων πλάτης, τσαντών καμβά, και όλων των ειδών ραψίματος των συσκευάζοντας προϊόντων! Ο σκοπός των φιλοξενουμένων είναι η υπηρεσία μας!
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. Linda
Τηλ.: : 18666859059
Φαξ : 86-755-28698378
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)