Να στείλετε μήνυμα

Τοπ πωλήσεις που δίνουν toiletry στις τσάντες την καλλυντική τσάντα

June 25, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τοπ πωλήσεις που δίνουν toiletry στις τσάντες την καλλυντική τσάντα

Descption προϊόντων:

                       
Paterrn Ψηφιακός που τυπώνεται
MOQ 500PCS
ΧρώμαΜαύρος
Βάρος0.01kg
ΜέγεθοςΔεχτείτε τη συνήθεια
Χρόνος δειγμάτων3-7 ημέρες
Χρόνος παράδοσης15 ημέρες
Λειτουργία Αδιάβροχος και ανθεκτικός
Χαρακτηριστικό γνώρισμαΕλαφριά και ικανότητα ξανθού γερμανικού ζύού

 

Το προϊόν παρουσιάζει:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τοπ πωλήσεις που δίνουν toiletry στις τσάντες την καλλυντική τσάντα  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τοπ πωλήσεις που δίνουν toiletry στις τσάντες την καλλυντική τσάντα  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τοπ πωλήσεις που δίνουν toiletry στις τσάντες την καλλυντική τσάντα  2

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης:

Η Co. τσαντών Xintaixing Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2009.
Είναι μια επαγγελματική ανάπτυξη ενσωμάτωσης κατασκευαστών, Ε&Α,
παραγωγή και πωλήσεις. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη Hongyuanlong, κωμόπολη Henggang, πόλη Shenzhen,
Επαρχία Γκουαγκντόνγκ, με την κατάλληλη μεταφορά!
Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες όλα τα είδη μοντέρνων τσαντών μαμών, τσάντες τέφρας τσιγάρων (περιβαλλοντικό ταξίδι),
VR συσκευάζοντας εξαρτήματα, καλλυντικές τσάντες (διάφορα εμπορικά σήματα), σακίδια πλάτης, τσάντες καμβά, και όλα τα είδη ραψίματος των συσκευάζοντας προϊόντων!

Περίπου οι λεπτομέρειες τσαντών:

Μια toiletry τσάντα, επίσης γνωστή ως τσάντα πλυσίματος ή εξάρτηση ταξιδιού, είναι μια μικρό τσάντα ή ένα εμπορευματοκιβώτιο που χρησιμοποιείται για να αποθηκεύσει τα προσωπικά στοιχεία υγιεινής και καλλωπισμού όπως οι οδοντόβουρτσες, η οδοντόπαστα, τα ξυράφια, η κρέμα ξυρίσματος, το αποσμητικό, το σαμπουάν, το εδαφοβελτιωτικό, και άλλα παρόμοια στοιχεία. Αποτελείται χαρακτηριστικά από τα ανθεκτικά υλικά όπως το νάυλον, τον πολυεστέρα, ή το δέρμα και έρχεται στις διάφορα μορφές και τα μεγέθη.

Toiletry την οι τσάντες σχεδιάζονται για να κρατήσουν όλα τα προσωπικά στοιχεία σας οργανωμένα και ευπρόσιτος, ειδικά κατά ταξίδι. Χαρακτηρίζουν χαρακτηριστικά τα πολλαπλάσια διαμερίσματα, τις τσέπες, και τα φερμουάρ για τους διαφορετικούς τύπους στοιχείων, και μερικά μπορούν να έρθουν με τους ενσωματωμένους γάντζους ή τους βρόχους για την ένωση στις πόρτες ή τους γάντζους λουτρών.

Toiletry οι τσάντες προέρχονται στις διαφορετικά μορφές και τα σχέδια, από βασικός και λειτουργικός μοντέρνος και καθιερώνων τη μόδα. Μερικοί μπορούν επίσης να είναι αδιάβροχοι ή χύσιμο-απόδειξη για να προστατεύσουν τα στοιχεία σας από να πάρουν υγροί ή χαλασμένοι. Είναι ένα κατάλληλο και πρακτικό στοιχείο για καθένα που θέλει να κρατήσει τα προσωπικά στοιχεία υγιεινής τους οργανωμένα και προσιτός.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. Linda
Τηλ.: : 18666859059
Φαξ : 86-755-28698378
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)